03 March 2009

Hati Pink AND Red

  • Salam untuk semua...lama tak meghupdate blog cintan akuq ni...pe pon
    kebosanan aku ni...layan gambar pink akuq yang pepoyo....ape ketdknya cuti sabtu
    lepas baru nak releks2 kat kg hubby..hubby dah kena call for responsibility dia
    hahaha ,terpaksa rela aku balik umah semola....
  • Sebelum balik tu petang2 , adalah sompat jejalan g kota lama..dah ada anak ni baru hubby aku bawak aku g sana...kat sana ada gak taman buaya yang ala2 taman buaya depan umah..taklah besau sgt..tapi masuk nak tgk boya nak kena 8 hengget..malas nak layan boya kota...hahaha.
  • akuq n hubby memang suka wana merah n merah jambu gitu...korang suka tak?..
  • klau korang x caye...nantikan citer baru aku " SI MERAH HATI HUBBYKU"
  • K,jumpa lagi untuk SI MERAH HATI HUBBYKU....LaYannnnz," dua2 saya suka...suke ape..wana merah n merah jambu le...









    7 comments:

    1. wahhhh... ema nampaknya ade kemajuan edit mengedit ni... ha pandai pun... cantik lak tuh.. teruskan usaha anda ok... ma kota lama kek mano tuh tak ponah dgr pun.. :)

      ReplyDelete
    2. nasazfrog:
      baru nak belajar2 ni, tq..kota lama tu kat teluk sengat..yg ada masuk majalah 3,cik abg tu dah msk tv brulah sibuk nak ajak g...

      ReplyDelete
    3. haha..janji senang hati...

      ReplyDelete
    4. merah n merah jambu memang cantik kan...reen pun suka gak..hehe

      ReplyDelete
    5. kak atie: betol tu janji sonang hati ni..

      reen: hidup merah n merah jambu..yeh yeh....

      ReplyDelete
    6. salam.......
      ak ske merah jambu nampak ayu g tu huhuhu
      agy pn rasullulah ske pink cz kale tu nampak sihat & kalau x silap ak la bibir rasullulah kale pink.
      pape pn kita py hak utk minat kale pe sekali pn.....yg penting kte apy tp jgn sampai gotik plak huhuhu......
      k lah salam blog :)

      ReplyDelete
    7. Qasehabadi:
      memang ayu klau pakai wana pink...lagilah jejaka mcm rasullulah..memang mengancam..hehehe

      ReplyDelete