06 April 2009

Sweet Memory



Assalamualaikum, salam sejahtera wat semua kengkawan cintaku...esok merupakan hari ulangtahun perkahwinan cinta yg ke 2 thn...teringat balik masa nak akad nikah..detik2 bahagia ituw cinta semadikan dlm jiwa dan cinta rekodkan dlm dvd hehehe..

Syok klau tgk blik..nak2 masa my hubby pgang tgn pak imam...muke dia hahaha...lagi klau ada bab2 yg kelakar..masa kami nikah tak de kiss2 dahi tau..dpan pak imam dia suruh baca doa kat ubun2 isteri..masa tu dia pon semua gelakkan sbb nilah first time masa nikah wat mc ni....

memang kenangan terindah...esok mmg cinta sibuk,jadi terpaksalah wat awal sikit,hehehe sok company singapore nak turun jb,mana leh main2....

k jumpa lagi di next entry..sikit je luahan sbb keje manyak lo..hehehe

Salam kasih sayang cintaabadi

6 comments:

  1. Hepi anniversary for both of u Iema n Hubby..mga qaseh bpanjagan n kekal hingga ke hujung nyawa..Aminn

    ReplyDelete
  2. hepy aniversary! moga kekal cinta abadi

    ReplyDelete
  3. Happy aniversary!moga kasih sayang berkekalan hingga ke hujung nyawa.

    ReplyDelete
  4. happy anniversary cinta...

    ReplyDelete
  5. to qaseh,herne nazir,FRB,De'sal and kak atie
    terima kasih bebanyak,mudahan cinta kami kekal hingga akhir hayat..amin...

    ReplyDelete